ноември 27, 2022

ТОВА СПИСАНИЕ Е С ОТВОРЕН ДОСТЪП
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
ИНДЕКСИРАНЕ
Списание за спортни науки
Списанието „Приложни науки в спорта“ е международно научно списание на Национална спортна академия (НСА), София, България. Това е ново академично издание, което има за цел широка представителност на научни публикации в областта на спортната наука от целия свят. Издателите са обединени около амбициозната цел да допринесат за развитието на спортната наука, осигурявайки видимост на изследователските резултати и възможност за задълбочаване на знанието в областта на спорта.
Списанието приема за публикуване оригинални статии, представящи резултати от научни изследвания, обзорни статии, доклади, дискусии, редакторски материали в тематичните области: физическо възпитание и спорт, спорт за високи постижения, спортна медицина, спортна физиология, биомеханика, спортна педагогика, спортна психология, физиотерапия, физическа активност и здраве, фитнес и хранене, обществено здраве, управление на спорта и спортното обучение, приложни здравни и медицински науки, свързани с практиките на спорта, социални проблеми на спорта, европейски измерения в организацията на съвременния спорт.
Обхватът на списанието включва и ръкописи с интердисциплинарно съдържание и приложение в спорта с цел утвърждаване на комуникацията между отделите дисциплини в спортната наука.
Благодаря Ви за участието и приноса за повишаване на равнището на научните знания сред изследователите и практиците в спорта.


Проф. Татяна Янчева

Главен редактор

Нашето списание е с отворен достъп и може да видите последните издания:

Списание за спортни науки Брой No 1 Юли 2022
Списание за спортни науки Брой No 2 Декември 2021
Списание за спортни науки Брой No 1 Юли 2021
Списание за спортни науки Брой No 2 Декември 2020
Списание за спортни науки Брой No1 Юли 2020
Списание за спортни науки Брой No2 Декември 2019
Списание за спортни науки Брой No1 Юли 2019
Списание за спортни науки Брой No2 Декември 2018
Списание за спортни науки Брой No1 Юли 2018
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.